Verksamhetskalender

På På grund av Coronavirusets spridning och av omsorg om våra medlemmar så är en stor del av verksamheten tills vidare vilande. Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer 

Vill du bli en framtida ledare i Unga Örnar?

Unga Örnar är en barn- och ungdomsorganisation som brinner för Barnkonventionen och barns rätt till en rolig fritid. Barn ska få vara barn – med rätt att ha kul. Vi finns för att skapa en rolig fritid som inte kostar för mycket. Vi vill att alla barn ska ha möjlighet att delta i vår verksamhet. Vi kämpar för att förbättra barns villkor i Sverige och i andra delar av världen.

Vill du vara med och ta ansvar?
Är du mellan 25 till 45 år och bor i Arboga, Kungsör eller Köping och vill vara med och ta ansvar för och utveckla verksamhet för barn och ungdomar? Varmt välkommen att höra av dig till Unga Örnar Köpingskretsen!

Kontakt
Kontakta David Rutström, ordförande, tfn 070-543 88 84, mejl david@mimedia.se
eller Kalle Viborg, vice ordförande, tfn 073-656 03 66, mejl karlborg@koping.net

Nu startar läxhjälpen på Cramen
Nu startar läxhjälpen på Träffpunkt Cramen (Nibblesbackevägen 19) igen. Första gången äger rum måndag den 7/9 2020. Vi börjar kl 17 och avslutar kl 19. Totalt genomför vi tio träffar under hösten. Oum och Fatme håller i läxhjälpen. Ingen föranmälan behövs. Alla intresserade är varmt välkomna! 

Utöver detta så kommer vi att genomföra kurser i Ledarörnen samt andra verksamheter som medlemmarna önskar. Vill du veta mera om vår verksamhet? Kontakta gärna vår ordförande David Rutström, tfn 070-543 88 84.