Verksamhetskalender

På grund av Coronavirusets spridning och av omsorg om våra medlemmar så är mycket av vår verksamhet tills vidare vilande.

Nu startar läxhjälpen på Cramen
Nu startar läxhjälpen på Träffpunkt Cramen (Nibblesbackevägen 19) igen. Första gången äger rum måndag den 7/9 2020. Vi börjar kl 17 och avslutar kl 19. Totalt genomför vi tio träffar under hösten. Oum och Fatme håller i läxhjälpen. Ingen föranmälan behövs. Alla intresserade är varmt välkomna! 

Välkommen till svampdagen på Andersgården
Under svampdagen går vi runt i skogarna i närheten av Andersgården och plockar svamp som vi sedan tittar närmare på. Medverkar gör svampexperten Gudrun Andersson från Naturskyddsföreningen. Alla som deltar bjuds på på korv med bröd samt kaffe, the och fika. Vi arrangerar även en tipstävling med priser.
Svampdagen äger rum lördag 12 september. Vi börjar kl 10.45 på Andersgården och avslutar senast kl 15.00. Anmälan, som är avgiftsfri, görs senast den 9 september till Kalle Viborg på tfn 073-656 03 66 (går bra också att skicka sms), eller via mejl till karlborg@koping.net Välkommen med din anmälan! 


26/9 Harry Potter

30/10 Workshopdag på Cramen

9/11 Hallowendisco

Utöver detta så kommer vi att genomföra kurser i Ledarörnen samt andra verksamheter som medlemmarna vill genomföra. Vill du veta mera om vår verksamhet? Kontakta gärna vår ordförande David Rutström, tfn 070-543 88 84.